pluggar på.

I dag är det plugg som står på schemat. Tills min pojkvän kommer hem från jobbet vid fyra. Då ska vi ut och åka skridskor. Hursomhelst är jag kär i spets och önskar att det kunde vara soligt och sommar ute. Men kollar i stället ut och det snöar som bara den. Föresten ser ni dem snygga skorna? ( i kollaget) dem skall snart bli mina :D Finns dock många snygga Jeffrey Campbell. Men tror ändå de blir dessa snyggingar.
lace





helgen!

Helgen har varit super! har dock varit dåligt med uppdatering eftersom jag inte har något internet ( för är mitt uppe i en flytt.) På fredagen blev det sushi med Lousie och grupparbetsplugg samt seminarium. Och på kvällen tog jag det bara lungt med en kväll i gymmet. Lördagen blev det hemmagjord pizza och förfest hemma hos mig och sedan bar det av ut på krogen blev en trevlig kväll men med för mycket dricka.

tråkplugg

Jag är inte på humör att jag göra någonting. Men jag har en hel hög med böcker framför mig och ett berg med disk. Vet inte vad det är med mig? Vill bara göra saker jag inte borde göra istället för att plugga. Vill egentligen bara gå i ide tills sommaren är här. Längtar efter sommar. Sommar med peace and love och massa solsken. Tänkte iallfall powerwalka o träna mage och rumpa så man kan känna sig någerlounnda bekväm med bikini sen när sommaren väl kommer. Sedan måste jag sätta i gång och läsa, 150 sidor skall  vara utlästa i dag. Har bestämt att när jag klarat min utbildning ( vilket är socinom) ska jag belöna mig själv med en hundvalp! Nått att se fram emot iallfall :D
Det ska vara en pomeranian. En vit eller en svart. Hur kan man inte tycka dessa är söta? Visade de för mina kompisar dem bara skratta åt dem. Och pappa sa att dem såg ut som en bergsgorila. Hahah jag tycker iallfall att dem är helt underbara!




HM. vill ha saker!


myser i pluffsig collagetröja och pluggar tråkig socilogi.

simple spring

 


dressyrtävling och middag

Varit på dressyrtävling på förmiddagen och såg på duktiga Liptus som tävlade dressyr. Och hjälpte till med lite allt möjligt jag kunde hjälpa till med. Det resulterade i att jag blev sjukt sugen på att börja tävla igen. Helst nu helst i morgon tävlade sist när jag var 17 och nu är jag 20 år!
Väl hemma var tårna fastfrusna,  inklusive halva jag. När jag äntligen anlände hem till lägenheten ( trött som bara den, gick upp fyra på morgen.) Hursomhelst kurerade jag mig med ett långt bad och sen bar det av på släktmiddag hos min pojkväns mormor och morfar. Mycket trevlig kväll dock är jag väldigt trött!  så natti natti

hot pink!

hot pink

solsting

Får bli en vs bikini i sommar frågan är bara vilken man skall köpa?

vårfeber

sring

Efter min promenad i solen blev jag plötsligt sugen på vår med ljusa pasteller och massa solsken!

insperatoin


Den första mars står min nya lägenhet klar att flytta in i längtar längtar. Kollar bilder letar insperation. Inte för att min lägenhet kommer vara i närheten av så snygg som den sista bilden. Men iallfall.

Vi tänker för mycket men gör för lite.









Hos pojkvän!
Solen skiner. Smothie med jordgubbar och och youghurt. Powerwalk med underbar musik i mina hörlurar. Egentligen borde jag plugga men inte nu. Sen..

RSS 2.0